El nostre salut més cordial a les persones que s’acosten aquestes pàgines, ja clients de la nostra Companyia,o aquells que ho fan per primera vegada amb la pretensió de ser-ho en el futur.

 Intentem, al llarg de les pàgines següents, ensenyar la informació imprescindible per a que sense allargar innecesariament el seu contingut, qualsevol persona puga coneixer el perfil de Detectives Spain, les seues prioritats, els seus servicis i, en definitiva, tot el que qualsevol persona puga necessitar per a la defensa dels seus interessos llegitims. 

Som una de les companyies pioneres d’Espanya, i amb un prestigi reconegut. Des de el seu inici, la nostra companyia ha tingut i té com objectiu aportar les més avançades tecnologies en el ample i complexe mon de l’investigació privada. 

Tota entitat o professional sapiguen que no existeix la possibilitat d’aconseguir la seguretat sense informació. Però la informació exigeix un programa d’investigació, uns mitjants pel desenvolupament, un personal altament profesionalitzat, així com una capacitat d’análisi de l’obtingut i sense tot això, les informacions no conten de la precissa i exigida validessa. 

El Departament d’Informació al Client, així com qualsevol dels membres de l’equip de direcció, estaràn satisfets de poder aclarir qualsevol dubte que puga sortir de les línies que constituèixen aquesta Memòria, que atendrà qualsevol necessitat informativa, en el àrea industrial, financera, comercial, laboral o personal, sense cap compromís. 

Que la utilització correcta de la mateixa els conduisca a tots a una feliç i certera decisió en la utilització dels diversos servicis que les oferim.